Webinar: Grunnleggende melkeforedling – praktisk demofilm 4 timer

04
Oct 2023

14:00

TID:  kl 14 – 18

STED: Digitalt , teamslenke sendes ut dagen før webinaret

 

Digitalt kurs for deg med interesse for videreforedling av melk i etableringsfase, eller for deg som arbeider i ysteri og som ønsker å repetere melketeknologi, hygiene og mikrobiologi. Filmopptaket er gjort i meieriet og viser hvordan arbeidsoppgavene gjøres i praksis og teorien bak.

Filmen er delt i seks bolker:

  1. pH kalibrering
  2. Separering
  3. Yoghurt
  4. Kremost, Skjørost og Cottage cheese
  5. Rømme
  6. Smaking og produktvurdering

Mellom hvert tema tar vi oss tid til spørsmål og diskusjon «live».

Fagansvarlig: Kari Helgetun Langfoss, utdannet innen Matteknologi/Matvitenskap. Hun underviser på NTNU og Trøndelag høyere yrkesfagskole på Byåsen og er i flere år benyttet som rådgiver i Kompetansenettverket lokalmat Midt.

 

Program og påmelding:  https://trondelag.pameldingssystem.no/digitalt-kurs-i-grunnleggende-melketeknologi-9-september-med-praktisk-demofilm-kl-10-14

Kontakt: Beth Tronstad | M: 97594332 | bjotro@trondelagfylke.no