Røyking, salting og tørking av kjøtt og fisk, 3 dager

21
Oct 2022

17:00
  Senja Matstudio, Hamnveien 749,Finnsæter

[tb_google_map address="Senja Matstudio, Hamnveien 749,Finnsæter" height="150px"]

DATO: 21. -23. oktober

TID: Oppstart kl 17.00, 21. okt. Avslutning kl. 15.00, 23. okt.

 

Kurset gir grunnleggende innføring i tørking, salting og kald og varmrøyking av stykningsdeler av både kjøtt og fisk. Vi skal blant annet salte og kaldrøyke pinnekjøtt, fenalår, spekeskinke og reinsdyrslår. I tillegg blir det varmrøyking av laks, rein, lam og lammeskanker. Du vil også lære å lage viltpate og plukkesylte av rein, lammerull, leverpostei og prochetta.

Kurslærer: Bodil Nordjore

 

For mer informasjon se:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true