Kurs i norsk og internasjonal spekematproduksjon

12
Sep 2023

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

[tb_google_map address="Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge" height="150px"]

Dette kurset vil ta for seg produksjon og teori av «nye» og tradisjonelle spekematprodukter, og hva som er de største ulikhetene på spekemat i land vi ønsker å sammenligne oss med.

Kursinnhold

  • Råvarens betydning i spekematprodukter
  • Hjelpe og tilsetningsstoffer
  • Metodikk ved spekepølseproduksjon og produksjon av hel spekemat.
  • Røyking
  • Salt og saltmetoder for optimalt nivå i spekemat
  • Reseptoppbygning og bruk av melkesyrebakterier
  • Praktisk produksjon av spekematprodukter
  • Produktevaluering av diverse spekematprodukter fra ulike land.

Tid og sted: 12. og 13. september,Osloveien 1, Nofima Ås dag 1: 10:00-16:00, dag 2 kl 09:00-16:00

Påmelding: Kurs i norsk og internasjonal spekematproduksjon | Nofima

Foto: Joe Urrutia/Nofima