Fremtidens bakst

24
Jan 2023

8:45
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

[tb_google_map address="Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge" height="150px"]

Fremtidens bakst 24.-25. januar 2023

Vi ser på muligheter for å skape egen spennende bakst med bruk av typiske lokale, norske råvarer. Å kombinere f.eks. grønnsaker inn i bakevarer kan være utfordrende, men bra for kvalitet og lønnsomhet. Hvordan bygge resept med råvare som er tilgjengelig på en god måte?

Kurset vil gi deltagerne innblikk i muligheter for å inkludere grønnsaker og ulike melkvaliteter inn i norsk bakst, og samtidig inspirere deltagerne til å skape egne tidsriktige produkter med egen vri. I tillegg vil det bli gjennomgang av kalkyle på oppbygging av resept.

Kursinnhold:

  • Inkludere grønt i bakevarer
  • Brødtyper med ulike melkvaliteter
  • Enkle grep for lønnsom kvalitetsbakst
  • Kostnadsreduksjon av råvare og drift
  • Tips og triks

Pris: Kr 2500- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Kurs i fremtidens bakst – Nofima

Foto: Joe Urrutia/Nofima