Frukt- og bærdesserter

26
Jan 2023

9:30
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Kurs om frukt- og bærdesserter, 26. januar 2023, kl. 09:30-15.30

La de norske fruktene skinne i måltidets velsmakende avslutning.

I løpet av kurset demonstrerer kokk Øyvind Hjelle de mest brukte kokkefaglige teknikkene innen dessertproduksjon, bl.a. sylting, sousvide, kandisering, salsa, saus, kompott og sorbet.

Teknikkene kan du overføre til din egen produksjon, med dine egne bær og frukter.

Du får lære å lage smakfulle desserter som egner seg som en velsmakende avslutning på et måltid.

For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

Pris: Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Frukt- og bærdesserter – Nofima

Foto: Jon Marius Nilsson/Opplysningskontoret for frukt og grønt