HACCP-kurs (3 dager)

25
Feb 2022

17:00
  Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6 Tromsø

DATO: 25. – 27. februar

TID: 25. februar, oppstart kl 17.00. 27. februar, avslutning kl 15.00

STED: Clarion hotel The Edge, Kaigata 6, Tromsø

 

For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt. Ny  hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddelvirksomheter, unntatt primærleddet. HACCP består av sju prinsipper der det legges vekt på å indentifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter. Nå får du og din bedrift anledning til å få en innføring i dette kvalitetssikringssystemet.

Kurslærer Bength Hanssen

 

Påmelding og mer info:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs/_/attachment/inline/eb0b4197-f650-4076-a684-c2d6732909b5:a4bcc474ac6e9f6a22293bdf0dc988db9b0212d7/Velkommen%20til%20HACCP%20Kurs%20i%20Troms%C3%B8.jpg