Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

17
Oct 2022

17:30
  Mosjøen videregående skole, Kippermoen

[tb_google_map address="Mosjøen videregående skole, Kippermoen" height="150px"]

DATO: 17. oktober – 21. oktober

TID: oppstart kl 17.30 (17. okt) – avsluttes kl. 16.30 (21. okt)

STED: Mosjøen videregående skole studiested Kippermoen (inngang fra Kippermovegen)

 

Dette innføringskurset er lagt opp etter samme program som de årlige innføringskursene i ysting hos Sogn Jord og Hagebruksskule.

Tema som blir omhandla i kurset:

  • Mjølka som råvare og syrning av mjølk
  • Koagulering av mjølk og ysting
  • Andre mjølkeprodukt, dravle
  • Salting og modning av osten
  • Ostesmaking

Lærer er Pascale Baudonnel fra Sogn Jord og Hagebruksskule som har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervisning

 

Mer info/påmelding: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true