GRUNNMODUL for SERVERINGSBEDRIFTER, 3 samlinger. NY DATO!!!
05
Apr 2022
9:00
Måltidets hus, Richard Johnsensgt 4, 4021 Stavanger
TID:
- Samling 1: 5. – 6. april
- Samling 2: 26. – 27. april
- Samling 3: 6. – 7. september
Gode mat- og drikkeopplevelser må til for å lykkes med regjeringens visjon for Matnasjonen Norge. Her har serveringsbedrifter som tilbyr lokalmat en sentral rolle og kunnskap blir et viktig element for å gi den gode opplevelsen til gjesten.
For å styrke kompetansen tilbys grunnmodul for serveringsbedrifter. Gjennom tre samlinger tar den for seg basiskunnskaper for å kunne starte/drive eget serveringsted, enten det er selskapsservering, servering på egen gård eller opplevelsesmat.
• Bli tryggere på egen kompetanse innen bevertning • Øke kunnskapen om kundebehov, prising og merkevarebygging • Bli kjent med andre serveringsbedrifter
Grunnmodulen går over 3 samlinger med ulike fagtema og gjestekokker
Samling 1: Turistbussen kommer!!! m/ Atle Lura, Effektiv matlaging til mange. Samling 2: Mat med noe på hjerte m/ Karl Erik Pallesen, Hvordan formidle historie gjennom mat og drikke Samling 3: Opplevelsesmat m/ Frode Selvaag, Hvordan ta ut merverdi av et måltid. Pakkesalg – mat og opplevelse
Det blir blanding av teori og praktisk arbeid på samlingene, og besøk til ulike serveringsbedrifter.
PÅMELDINGSFRIST 31. MARS
Grunnleggende tema på kurset: • Definere egen bedrift • Hvordan drive serveringssted • Vertskapsrollen • Kalkyler, prising og budsjett • Markedsføring og merkevarebygging, bruk av sosiale media • Kundebehov og verdiløft • Drikkelære • Servere trygg mat • Lover og forskrifter for serveringsbedrifter
Overnatting må eventuelt ordnes av hver enkelt deltager.
Les mer om kurset og påmelding på:
https://nofima.no/arrangementer/grunnmodul-for-serveringsbedrifter/