Digitalt: Introduksjon i mattrygghet og HACCP for serveringsbedrifter og kaféer

17
Oct 2023

10:00

Digital introduksjon i mattrygghet og HACCP for serveringsbedrifter og kaféer.

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten som serveres er trygg.

Den digitale introduksjonen gir deg innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP-metoden.

Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

For å tilby et mest mulig relevant nettmøte, ber vi om at det ved påmelding gis kort informasjon om hvor i prosessen dere er, og om dere har et IK-mat-system.

TID: 17. okt 2023, kl. 10:00-13:00

STED: Teams (digitalt)

PRIS: Kr 450 pr. person

PÅMELDING: Introduksjon i mattrygghet og HACCP for serveringsbedrifter og kaféer | Nofima

Illustrasjonsbilde: Aarón Blanco Tejedor/Unsplash