Nedskjæring av kjøtt – sau, lam og gris
0:00 Nordkjosbotn videregående skole, Ringveien, Nordkjosbotn, Norge
HACCP kurs – tilrettelagt for reinkjøttprodusenter
9:00 Rein Styrke AS, Ajastealli 3, Kautokeino, Norge
Foredling av bær- og rabarbra
9:00 Torvgata 23, 8005 Bodø, Norge
Ostesymposium 2020
9:00 Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge
Nedskjæring av sau, lam og gris
0:00 Skoleveien 55, 9308 Finnsnes, Norge
HACCP og mattrygghet
16:30 Kaigata 6, 9008 Tromsø, Norge
GRUNNMODUL KJØTT
0:00 Mosjøen vgs Marka
Kurs med bake- og steketeknikker i steinovn
11:00 Fv82 62, 8400 Sortland, Norge
Nedskjæring av rein
9:00 Hannoluoppal 3, 9520 Kautokeino, Norge
Grunnkurs i siderproduksjon
17:00 Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway