Innføringskurs i baking
8:15 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Kurs i frukt- og bærvin
10:00 Rå Videregående Skole, Laskenvegen, 9475 Borkenes, Norge
Kurs i samisk lokalmat
9:00 Ovi Raishiin i Nordreisa
Kurs i sanking og bruk av ville vekster
12:00 Flesnes Ungdomshus, Flesnesveien 31, 8409 Gullesfjord
Kurs i fermentering med Will Moffat fra b.culture
8:00 Mosjøen videregående skole studiested Marka, Hongaardsvegen 33 8658 Mosjøen
Kurs i sanking av ville vekster
9:00 Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge
Grunnmodul i Bærekraftig matproduksjon og forbruk, 3 samlinger
9:00 Mosjøen videregående skole studiested Marka, Hongaardsvegen 33 8658 Mosjøen
Digitalt kurs i Trygg mat
9:00
Inspirasjonskurs – Innlandsfisk på menyen (3 dager)
17:00 Senja matstudio, Finnsæter, Norge
Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel
17:30 Tana videregående skole Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana
Lefser, flatbrød og baking med urkorn – 3 dager
17:00 Saga Grendehus, Aspemyra 12, 9517 Alta
Kurs i røyking, tørking og salting – digitalt/fysisk
9:00 Juga Mikrobryggeri, Riksvei 892, Lakselv, Norge
Nedskjæring, pølser og pålegg
9:00 Tana videregående skole Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana
Røyking, salting og tørking av kjøtt og fisk, 3 dager
17:00 Senja Matstudio, Hamnveien 749,Finnsæter
Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)
17:30 Mosjøen videregående skole, Kippermoen
Bærekraftige matopplevelser – 3 samlinger
0:00 Mosjøen vgs. Avdeling Marka
Mat på lokale ressurser: Sanking og bruk av ville vekster
19:00 Sjøgata 4, 8200 Fauske, Norge
Kurs i sylting og safting – Delta digitalt eller fysisk (3 dager)
17:00 Kjelkebakken gård, Kjosveien 211 9060 Lyngseidet.
Kurs i nedskjæring, pølser og spekepølser (2 dager)
10:00 Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik
Reinsdyrkurs
14:00 Skarven Kro, Strandtorget 1, Tromsø, Norge
Nedskjæring av kjøtt: Storfe, sau, lam og svin (2 dager)
17:00 Kjelkebakken Gard, Kjosveien, Lyngseidet, Norge
Vidda på menyen – Inspirasjonskurs i samisk matkunst og ølbrygging
11:00 Juga Mikrobryggeri, Riksvei 892, Lakselv, Norge
Ville urter til foredling og glede (2 dager)
10:00 Borealis Gourmet, Langnesveien, Talvik, Norge
HACCP kurs (3 dager)
15:00 Borealis Gourmet, Isnestoften, 9540 Talvik
Kurs i videreforedling av kjøtt med Magnus Thorvik fra Indre Oslo matforedling (2 dager)
10:00 Mosjøen Videregående Skole, Avdeling Kippermoen, Mosjøen, Norge
Ystekurs på Aalan gård – Delta fysisk eller digitalt.
17:00 Aalan gård Lauvdalen 186, 8360 Bøstad
Kurs i Pølseproduksjon – fra råvare til ferdig produkt (2 dager)
9:00 Bøstranda gårdsslakteri/ Kleiva landbruksskole Øver-Bø 5, 8404 Sortland
Lefser, flatbrød og baking med urkorn
HACCP-kurs (3 dager)
17:00 Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6 Tromsø
HACCP kurs – tilrettelagt for reinkjøttprodusenter
9:00 Rein Styrke AS, Ajastealli 3, 9520 Kautokeino, Norge
Partering av Rein, bruk av stykningsdeler, pølse/farseproduksjon
14:00 3 Kalver, Sørvikaveien, Dønna, Norge
Praktisk, digitalt ystekurs: bløt blåmuggost og kittost
Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra, 3 dager NB! NY DATO
10:00
Kurs i nedskjæring av storfe og bruk av råvarer (2 dager) NB!! NY DATO – NYTT STED
10:00 Tana videregående skole, Birkelund 44, 9845 Tana, Tana kommune, Norge
Kurs i bake- og steiketeknikker, 3 dager
18:00 Langøyveien 239, 8404, Sortland, Norge
Reinslakt på tradisjonelt samisk vis
0:00 Lønsdal, Saltdal, Norge
Budsjett – få det på plass
0:00
Kurs i Julepølser
9:00 Birkelund 44, 9841 Deatnu/Tana
Trygg mat
9:00 Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, 8658 Mosjøen, Norge
Kurs i Videreforedling av kjøtt (2 dager) – AVLYST!
Innføringskurs i ysting
17:30 Innlandsvegen 117, Tromsdalen, Norge
Pølse, spekepølse og metode med Bodil Nordjorde (3 dager)
17:00 Hamnveien 749, Skaland, Norge
Kurs i røyking av rein og viltkjøtt
11:00 Brurskanken rein, Grane på Helgeland
Kurs i dyrking og sanking av nyttevekster til mat og drikke
10:00 Suolovuopmi fjellstue, 9525 Maze, Norge
Nettkurs i produksjon av spekepølse og hel spekemat
Nettkurs i farse og pølseproduksjon
Nedskjæring av kjøtt – storfe, sau, lam og gris (3 dager)
17:00 Nordkjosbotn videregående skole, Ringveien, Nordkjosbotn, Norge
Nettkurs i nedskjæring av storfe og andre dyreslag – NY DATO!
Nettkurs – Lokalmat og prissetting
Digitalt HACCP kurs
Digitalt ystekurs
18:00
9:00 Rein Styrke AS, Ajastealli 3, Kautokeino, Norge
Nedskjæring av kjøtt – sau, lam og gris
0:00 Nordkjosbotn videregående skole, Ringveien, Nordkjosbotn, Norge
Foredling av bær- og rabarbra
9:00 Torvgata 23, 8005 Bodø, Norge
Ostesymposium 2020
9:00 Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge
Nedskjæring av sau, lam og gris
0:00 Skoleveien 55, 9308 Finnsnes, Norge
HACCP og mattrygghet
16:30 Kaigata 6, 9008 Tromsø, Norge
GRUNNMODUL KJØTT
0:00 Mosjøen vgs Marka
Kurs med bake- og steketeknikker i steinovn
11:00 Fv82 62, 8400 Sortland, Norge
Nedskjæring av rein
9:00 Hannoluoppal 3, 9520 Kautokeino, Norge
Grunnkurs i siderproduksjon
17:00 Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway