Kurs i Videreforedling av kjøtt (2 dager) – AVLYST!
22
Nov 2021
10:00
Mosjøen Videregående Skole, Avdeling Kippermoen, Mosjøen, Norge
DATO: 22. – 23. november
TID: Oppstart kl 10.00, 22. november. Slutt kl 16.00, 23. november
STED: Mosjøen videregående skole studiested Kippermoen (inngang fra Kippermovegen)
Gjennom teori og praktiske øvelser får du kunnskap om hva som skal til for å kunne produsere kjøttprodukter på en forsvarlig og god måte. Du får innblikk i kjøtt som råvare, prosessen og de ulike ingredienser og trinn i en kjøttproduksjon. I tillegg får du informasjon om faktorer som påvirker en slik produksjon (regelverk, lokaler, emballasje, maskiner, salgskanaler, mattrygghet osv.)
Opplæringen er grunnleggende og bidrar til en viktig forutsetning for å starte opp med lokal kjøttproduksjon fordi den utvikler dine ferdigheter og helhetlige forståelse innen kjøtthåndverket.
Om kursholder:
Indre Oslo matforedling (IOm) er en liten kjøttforedlingsbedrift i hjertet av Oslo som driftes av Timon Botez og Magnus Thorvik.
For mer informasjon og påmelding: