Baking med surdeig og gjær (på MR-MAT)

14
Mar 2023

10:00
  Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

DATO:  14 – 15 mars

TID:  kl. 10.00 – 15.30

På kurset baker vi brød med både surdeig og med gjær. Norsk korn er utgangspunkt i alle oppskrifter. Vi ser på hva en surdeigskultur er, hvordan vi holder liv i den og hvordan vi bruker den til å bake fantastiske surdeigsbrød. Vi går grundig gjennom en hel bakeøkt sammen, steg for steg, og alle jobber med hver sin deig. Mel som råvare, fermentering, hydrering, strekk og brett-metoden, forming, snitting og steking. Alle får med seg sin egen surdeigsstarter og oppskrifter hjem.

Kursholder: Fredrik Jacobsen Lønne eier og driver Harmoni Bakeri og kafè midt i Porsgrunn sentrum. De fokuserer på gode råvarer og skikkelig håndarbeid. Harmoni Håndverksbakeri ble kåret til Årets Bakeri 2020.

 

For mer informasjon og påmelding:   https://trondelag.pameldingssystem.no/fagdager-mr-mat-14-15-mars-2023#/program