Mattrygghet og HACCP

03
Mar 2020

9:00
  Nesgata 1, 2004 Lillestrøm, Norge

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Dato: 2. mars 2020

TID: 09.00 – 16.00

Mål for kurset:

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Kurset består av teori og noen enkle øvelser.

Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

Målgruppe:

Lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte)

PRIS: 1100,- inkl. lunsj og kursmateriell

Påmelding og informasjon på Nofimas hjemmeside.

Kombiner kurset med et besøk på SMAK 2020. En viktig møteplass for matindustrien og eget lokalmatområde i regi av Hanen og Matmerk. Mer informasjon.