Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat

12
Apr 2023

10:00

Dette kurset vil ta for seg produksjonen av spekepølser fra råvaren gjennom resepten og metodikken til ferdig produkt. Vi vil også ta for oss ulike produksjonsmåter for hel spekemat som spekeskinker og fenalår samt hel spekemat av vilt.

Tema er:

  • Kjøttråvaren og andre ingredienser til spekepølse
  • Fermentering
  • Produksjonsmetodikk
  • Tørking og speking til ferdig produkt
  • Salt og saltmetoder til hel spekemat

TID: 10:00 – 14:00

PRIS: kr 490,-

Påmeldingsfrist 11. april kl. 12.00

Etter kurset skal deltagerne være bevist på produksjon av spekepølser og forstå de prosesser som foregår i slike produkter og være i stand til å velge riktig saltemetode for hel spekemat.

Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen, Nofima