Juicing – en bra trend! Drikke av frukt/bær og grønnsaker. Digital innføring
17
Feb 2022
11:00
DATO: 17. februar kl. 11-14
STED: Digigtalt på Teams. Link til kurset sendes ut i forkant
Kurset er en del av fagprogrammet under MR-mat 2022. Les mer her.
Vi lærer mer om juicing i praksis og hvilke vurderinger som ligger bak for å optimalisere sluttprodukt med og uten surdeigsstarter og utnytting av restråstoff. Målet er å vurdere råvarekvalitet, arbeidsteknikker og bruk av utstyr, samt bruksområder av juice eller andre ferdigprodukt basert på frukt/bær og grønnsaker.
Hvordan man kan sette sammen ulike produkt og måltid samt merking og egna emballasje. Nils H. Nesje og Caroline H. Strømmen.
Produsenten forteller: Erfaringer og samarbeidsmuligheter. Kysthagen på Smøla, Jan-Erik Gamlemsvik.
Kjersti Aaby, Nofima, forteller om forskningsprosjektet «sunnere juice ved blant annet god utnytting av pressresten». Viser til nyttige erfaringer og forhold det er viktig å være bevisst på.
Innføring i kundeforståelse og prissetting, Lars Erik Jørgenvåg, Matnavet på Mære
Les mer om kurset
Påmelding og mer info: Beth Tronstad | 97594332 | bjotro@trondelagfylke.no | www.matnavet.no