Juicing – en bra trend! Drikke av frukt/bær og grønnsaker. Digital innføring

17
Feb 2022

11:00

DATO: 17. februar kl. 11-14

STED: Digigtalt på Teams. Link til kurset sendes ut i forkant

 

Kurset er en del av fagprogrammet under MR-mat 2022. Les mer her.

 

Vi lærer mer om juicing i praksis og hvilke vurderinger som ligger bak for å optimalisere sluttprodukt med og uten surdeigsstarter og utnytting av restråstoff. Målet er å vurdere råvarekvalitet, arbeidsteknikker og bruk av utstyr, samt bruksområder av juice eller andre ferdigprodukt basert på frukt/bær og grønnsaker.

Hvordan man kan sette sammen ulike produkt og måltid samt merking og egna emballasje. Nils H. Nesje og Caroline H. Strømmen.

Produsenten forteller: Erfaringer og samarbeidsmuligheter. Kysthagen på Smøla, Jan-Erik Gamlemsvik. 

Kjersti Aaby, Nofima, forteller om forskningsprosjektet «sunnere juice ved blant annet god utnytting av pressresten». Viser til nyttige erfaringer og forhold det er viktig å være bevisst på.

Innføring i kundeforståelse og prissetting, Lars Erik Jørgenvåg, Matnavet på Mære

Les mer om kurset

 

Påmelding og mer info: Beth Tronstad | 97594332 | bjotro@trondelagfylke.no | www.matnavet.no