Digitalt HACCP kurs

08
May 2021

9:00

Dato: kurset går over to lørdager; 8. mai og 15. mai

Tidspunkt:  kl. 09:00 – 17:00

Sted: Digitalt

 

For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt.

Ny hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddel-virksomheter, unntatt primærleddet. HACCP-består av sju prinsipper der det legges vekt på å identifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter.

Under kurset får du og din bedrift anledning til å få en innføring i dette kvalitetssikringssystemet.

 

Kurslærer Bength Hanssen

 

Arrangør: Bondens Marked Troms/Kompetansenettverket i NORD

 

Link til mer informasjon og påmelding:

Kompetansenettverket for lokalmat i Nord-Norge | Facebook