Digitale fagdager lokal mat og drikke 2021
09
Feb 2021
12:00
Mære landbruksskole, Mæresvegen, Sparbu, Norge
Digitale fagdager lokal mat og drikke 2021
De digitale fagdagene foregår hver tirsdag kl 12-14.30 fra 9.februar til 16.mars.
Du kan melde deg på alle webinarene, noen eller kun ett! Det er opp til deg!
Pris pr webinar kr 400. Du får lenke tilsendt dagen før webinaret du er påmeldt til. Faktura sendes i etterkant av webinarene.
Tirsdag 9.februar kl 12-14.30 – Årets inspirasjonswebinar!
Hva kjennetegner retrovasjon? Hvordan kan det benyttes i praksis?
Tirsdag 16.februar kl 12-14.30 – Fagwebinar melk
Ostemangfold og ystetradisjoner i Norge – Pascale Baudonnel og Grotteostens historie – Bodil Birkeland
Tirsdag 23.februar kl 12-14.30 – Fagwebinar bakst
Bakst som er godt for magen – Valg av råvarer og metodikk
Tirsdag 2.mars kl 12-14.30 – Fagwebinar kjøtt
Røyketradisjoner – Arne Merkesdal, daglig leder, Vossakjøt
Tirsdag 9.mars kl 12-14.30 – Fagwebinar bær, frukt og grønt
Innføring i konserveringsmetoder del 1 – Catrin Heikefelt, Eldrimner
Tirsdag 16.mars kl 12-14.30 – Fagwebinar -bær, frukt og grønt
Innføring i konserveringsmetoder del 2 – Catrin Heikefelt, Eldrimner
For påmelding og informasjon om kursnene:
https://trondelag.pameldingssystem.no/fagdager?fbclid=IwAR1tOYB7oK8YwXc5XjvR1Kr9yXq07QmnPJBo1M0Gib41IM5xAdW4ey85d-o#/form