Digitale fagdager lokal mat og drikke 2021

09
Feb 2021

12:00
  Mære landbruksskole, Mæresvegen, Sparbu, Norge

Digitale fagdager lokal mat og drikke 2021

De digitale fagdagene foregår hver tirsdag kl 12-14.30 fra 9.februar til 16.mars.

Du kan melde deg på alle webinarene, noen eller kun ett! Det er opp til deg!

Pris pr webinar kr 400. Du får lenke tilsendt dagen før webinaret du er påmeldt til. Faktura sendes i etterkant av webinarene.

Tirsdag 9.februar kl 12-14.30 – Årets inspirasjonswebinar!

Hva kjennetegner retrovasjon? Hvordan kan det benyttes i praksis?

Tirsdag 16.februar kl 12-14.30 Fagwebinar melk

Ostemangfold og ystetradisjoner i Norge – Pascale Baudonnel og Grotteostens historie – Bodil Birkeland

Tirsdag 23.februar kl 12-14.30 Fagwebinar bakst

Bakst som er godt for magen – Valg av råvarer og metodikk

Tirsdag 2.mars kl 12-14.30 Fagwebinar kjøtt

Røyketradisjoner – Arne Merkesdal, daglig leder, Vossakjøt

Tirsdag 9.mars kl 12-14.30 Fagwebinar bær, frukt og grønt

Innføring i konserveringsmetoder del 1 – Catrin Heikefelt, Eldrimner

Tirsdag 16.mars kl 12-14.30 Fagwebinar -bær, frukt og grønt

Innføring i konserveringsmetoder del 2 – Catrin Heikefelt, Eldrimner

For påmelding og informasjon om kursnene:

https://trondelag.pameldingssystem.no/fagdager?fbclid=IwAR1tOYB7oK8YwXc5XjvR1Kr9yXq07QmnPJBo1M0Gib41IM5xAdW4ey85d-o#/form