Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk, 4 dager

01
Nov 2021

9:00
  Ryfylkegata 13, Stavanger, Norge

[tb_google_map address="Ryfylkegata 13, Stavanger, Norge" height="150px"]

DATO: 1. – 4. november

STED: Stavanger Ysteri, Ryfylkegata 13, Stavanger

PRIS: kr 4000,- inkl. kursmateriell, lunsj alle dagene og felles middag 3. kursdag. Overnatting må hver enkelt sørge for.

PÅMELDINGSFRIST: 1. oktober

Kurset er for de som har interesse for videreforedling av melk og som tenker å etablere egen virksomhet. Deltakerne får grunnleggende kunnskap om foredling av rå (upasteurisert) melk. Dette kurset gir grunnlag for å gå videre på modulkurs i ysting, som er rettet mot de som skal etablere ysteri/melkeforedling.

Kursholdere: Lise Brunborg/Stavanger Ysteri og Tom Hoffmann/Hoffmann Milk Treatment.

Kurset kjøres etter samme opplegg og i tett samarbeid med SJH/ Kompetansenettverket VEST og Norsk Gardsost.

NB! Svært begrenset antall plasser. Bekreftelse på kursplass sendes ut etter 1. oktober.

Det tas forbehold om endringer for gjennomføring som følge av smittesituasjon.

 

Les mer om kurset – lenke til påmelding:

https://nofima.no/arrangementer/innforingskurs-i-ysting-og-foredling-av-ra-melk/