Hvordan lykkes i matkonkurranser – webinar

05
Dec 2023

9:00

Hvordan lykkes i matkonkurranser – webinar

Lokale kjøttprodusenter hevder seg i Nasjonale konkurranser. Hva skal til for å lykkes? Under dette webinaret deler Nofimas fagfolk av sin kompetanse og sine erfaringer rundt kjøttforedling og konkurranser.

Dato og tid: 5. desember 2023 kl 09.00-11.00

Gratis deltagelse.

For påmelding klikk her

Pølsemakerne på Nofima har lang erfaring med kursing og rådgivning til lokale kjøttprodusenter. Mange av disse er blitt anerkjente produsenter av høykvalitetsprodukter. Pølsemakerne deltar hyppig som dommere i ulike vurderingskonkurranser, blant annet NM i kjøtt. Under webinaret deler de villig av sin kompetanse og erfaring om kjøttforedling og konkurranser. Lær om hvordan en slik vurderingskonkurranse foregår, hva det er lurt på tenkte på før du melder på et produkt, og hva som kjennetegner de som lykkes!

Innhold

  • Hva kjennetegner de som lykkes i konkurranser?
  • Tips og triks for å optimalisere prosess og produkt
  • Tips og triks før deltakelse i vurderingskonkurranser av kjøttprodukter

Bilde: Tom Johannessen t.v. og Lene Øverby t.h med Renate Søndrål, Garden Oppheim. De leverer pinnekjøtt på gullnivå for andre året på råd, og har fått god hjelp av Nofimas fagfolk.