GRUNNMODUL KJØTT

07
Feb 2020

0:00
  Mosjøen vgs Marka

Modulen går over 3 samlinger (to og tre dagers samlinger) med ca 60 timer (teori, praksis og omvisning hos lokalmat-produsenter).

Gjennom teori og praktiske øvelser får du kunnskap om hva som skal til for å kunne produsere kjøttprodukter som farsepølse, kaker og spekemat på en forsvarlig og god måte. Du får innblikk i kjøtt som råvare, prosessen og de ulike ingredienser og trinn i en kjøttproduksjon. I tillegg får du informasjon om faktorer som påvirker en slik produksjon (regelverk, lokaler, emballasje, maskiner, salgskanaler, mattrygghet osv.). Opplæringen er grunnleggende og bidrar til en viktig forutsetning for å starte opp med lokal kjøttproduksjon fordi den utvikler dine ferdigheter og helhetlige forståelse innen kjøtthåndverket.

Tid og sted:

Samling 1 på Mosjøen vgs (studiested Marka), Mosjøen 7-8 februar 2020

Samling 2 på Mosjøen vgs (studiested Marka), Mosjøen 27.-29.februar 2020

Samling 3 på Mosjøen vgs (studiested Marka), Mosjøen 13-14.mars 2020

For mer informasjon om kurset og påmelding, se mer på Nibio sin hjemmeside her.