Nedskjæring og foredling av kjøttprodukter

09
Feb 2022

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

[tb_google_map address="Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge" height="150px"]

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.

TIDSPUNKT: 09. feb 2022 og 10. feb 2022

TID: 10:00 – 16:00

STED: Nofima AS, Osloveien 1, Ås

PRIS: kr 2900,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell

Kursinnhold:

  • Læren om kjøttråvaren fra ulike dyreslag
  • Kjøttråvaren
  • Hjelpe- og tilsetningsstoffer, hva bør man bruke og hvorfor
  • Hvordan virker de ulike ingrediensene i et farseprodukt, metodikken er viktig
  • Produksjon av urøkte og røkte pølser, bruk av ulike røykemetoder
  • Reseptberegning

Målgruppe: Lokalmatprodusenter og kjøttprodusenter, med mindre en 10 årsverk som foredler norske kjøttråvarer og/eller driver med nedskjæring