Kurs i mattrygghet og HACCP

08
Nov 2022

0:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

[tb_google_map address="Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge" height="150px"]

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg.

Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Målgruppen er lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte).

Følg linken for mer informasjon om kurset, og påmelding: https://nofima.no/arrangementer/kurs-mattrygghet-haccp/

Illustrasjon: Tonje Helen Karlsen/Nofima