Juicing – en bra trend! Drikke av frukt/bær og grønnsaker

15
Feb 2022

15:30
  Stranda vgs., Stranda, Norge

Juicing – en bra trend! Drikke av frukt/bær og grønnsaker

Dato: 15. – 16. februar

Tid: 15.30 – 18.30 (dag 1) og 09.00-15.30 (dag 2)

Sted: Stranda videregående skolei Møre og Romsdal

Vi lærer mer om juicing i praksis og hvilke vurderinger som ligger bak for å optimalisere sluttprodukt med og uten surdeigsstarter og utnytting av restråstoff. Målet er å vurdere råvarekvalitet, arbeidsteknikker og bruk av utstyr, samt bruksområder av juice eller andre ferdigprodukt basert på frukt/bær og grønnsaker. Videre ser vi på hvordan man kan sette sammen ulike produkt og måltid samt merking og egna emballasje. V/Nils H. Nesje og Caroline H. Strømmen.

Produsenten forteller: Kysthagen på Smøla v/ Jan-Erik Gamlemsvik. Erfaringer og samarbeidsmuligheter.

Kjersti Aaby, Nofima, forteller om forskningsprosjektet «sunnere juice ved blant annet god utnytting av pressresten». Viser til nyttige erfaringer og forhold det er viktig å være bevisst på. Teams

Innføring i kundeforståelse og prissetting v/ J.E. Jørgenvåg, Matnavet på Mære.

For påmelding klikk her.

Kontakt: Beth Tronstad 97594332 bjotro@trondelagfylke.no

Kompetansenettverk lokalmat www.matnavet.no

Deltakerbegrensning kan komme ift. smitteanbefalinger fra FHI. Løpende info! Vel møtt til praktisk læring!