Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat

17
Dec 2020

10:30
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat

DATO: 17. desember 2020

TID: kl. 10.30 – 14.00

PÅMELDING: for bindende påmelding klikk her eller www.nofima.no/aktiviteter eller kontakt Lily S. Rømcke, tlf: 64 97 02 47 eller lily.romcke@nofima.no

PRIS: 300,- pr. deltagerbedrift

MÅLGRUPPE

Lokalmatprodusenter og små virksomheter (<10 ansatte) som foredler norske kjøttråvarer, eller som ønsker å starte med en slik produksjon.

MÅLET MED NETTKURSET

Etter kurset skal deltagerne være bevisst på produksjon av spekepølser, forstå prosessen bak slike produkter, og være i stand til å velge riktig saltemetode for hel spekemat

Team som vil ble forelest og diskutert:

  • Kjøttråvaren og andre ingredienser til spekepølse
  • Fermentering
  • Produksjonsmetodikk
  • Tørkig og speking til ferdig produkt
  • Salt og saltemetoder til hel spekemat

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverket for lokalmat, Øst