Kurs i videreforedling av kjøtt med Magnus Thorvik fra Indre Oslo matforedling (2 dager)
25
Apr 2022
10:00
Mosjøen Videregående Skole, Avdeling Kippermoen, Mosjøen, Norge
DATO: 25. – 26. april
TID: oppstart kl 10.00 – avslutning kl 16.00 siste dag.
Gjennom teori og praktiske øvelser får du kunnskap om hva som skal til for å kunne produsere kjøttprodukter på en forsvarlig og god måte. Du får innblikk i kjøtt som råvare, prosessen og de ulike ingredienser og trinn i en kjøttproduksjon. I tillegg får du informasjon om faktorer som påvirker en slik produksjon (regelverk, lokaler, emballasje, maskiner, salgskanaler, mattrygghet osv.)
Opplæringen er grunnleggende og bidrar til en viktig forutsetning for å starte opp med lokal kjøttproduksjon fordi den utvikler dine ferdigheter og helhetlige forståelse innen kjøtthåndverket.
Om kursholder:
Indre Oslo matforedling (IOm) er en liten kjøttforedlingsbedrift i hjertet av Oslo som driftes av Timon Botez og Magnus Thorvik.
Mer info og påmelding: