MATSMIÅ 2023 – Inspirasjon, møteplass og matfaglige kurs
0:00
Grunnkurs i siderproduksjon – i Hjelmeland
17:00
Økonomisk styring og lønnsomhetsutvikling (2 dager)
12:00
Innføringskurs i baking
8:15 Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Selg mer direkte fra gården
9:00 Dirdalstraen Gardsutsalg, Dirdalsvegen, 4335 Dirdal, Norge
Kurs i Trygg mat
9:00 Måltidets hus, Richard Johnsens gate, Stavanger, Norge
Sylting og fermentering av grønnsaker
0:00 Reinsfjellveien 69, Reinsfjellveien, Tvedestrand, Norge
Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk
9:00 Stavanger Ysteri, Ryfylkegata, Stavanger, Norge
GRUNNMODUL for SERVERINGSBEDRIFTER, 3 samlinger. NY DATO!!!
9:00 Måltidets hus, Richard Johnsensgt 4, 4021 Stavanger
Trygg mat
9:00 Måltidets Hus/Nofima, Richard Johnsensgt. 4, 4021 Stavanger
Budsjett – få det på plass
Kurs i trygg mat
9:00 Tordenskjolds gate 65, Kristiansand, Norge
Grunnkurs i siderproduksjon
18:00 Promenaden 3, 5730 Ulvik, Norge
Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk, 4 dager
9:00 Ryfylkegata 13, Stavanger, Norge
Innføringskurs i siderproduksjon med sidersmaking og besøk til siderprodusent
9:00 Måltidets Hus, Richard Johnsens gate 4, Stavanger, Norge
Lokalmat i digitale kanaler – 3 nettsamlinger
11:00
Ostesymposium 2020
9:00 Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge
18:00
Hvordan kan vi selge mer lokalmat fra Agder?
9:30 Hjemme hos Wenche, Vesterveien 138, 4817 His, Norway
17:00 Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway