Mathåndverk

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer

Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge

22
mar
2023

Kurs i Trygg mat

9:00
Måltidets hus, Richard Johnsens gate, Stavanger, Norge




08
mar
2023

Sylting og fermentering av grønnsaker

0:00
Reinsfjellveien 69, Reinsfjellveien, Tvedestrand, Norge

03
okt
2022

Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

9:00
Stavanger Ysteri, Ryfylkegata, Stavanger, Norge

05
apr
2022

GRUNNMODUL for SERVERINGSBEDRIFTER, 3 samlinger. NY DATO!!!

9:00
Måltidets hus, Richard Johnsensgt 4, 4021 Stavanger

08
mar
2022

Trygg mat

9:00
Måltidets Hus/Nofima, Richard Johnsensgt. 4, 4021 Stavanger

31
des
2021

Budsjett – få det på plass

0:00

09
nov
2021

Kurs i trygg mat

9:00
Tordenskjolds gate 65, Kristiansand, Norge

03
nov
2021

Grunnkurs i siderproduksjon

18:00
Promenaden 3, 5730 Ulvik, Norge

01
nov
2021

Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk, 4 dager

9:00
Ryfylkegata 13, Stavanger, Norge

01
okt
2021

Innføringskurs i siderproduksjon med sidersmaking og besøk til siderprodusent

9:00
Måltidets Hus, Richard Johnsens gate 4, Stavanger, Norge

07
apr
2021

Lokalmat i digitale kanaler – 3 nettsamlinger

11:00

09
mar
2020

Ostesymposium 2020

9:00
Sagvegen 8, 3520 Jevnaker, Norge

13
nov
2019

Grunnkurs i siderproduksjon

18:00

12
nov
2019

Hvordan kan vi selge mer lokalmat fra Agder?

9:30
Hjemme hos Wenche, Vesterveien 138, 4817 His, Norway

30
okt
2019

Grunnkurs i siderproduksjon

17:00
Brakanes hotel, Promenaden, Ulvik, Norway

Om oss

Denne nettsiden drives av matforskninginstituttet Nofima, som leder to av fem kompetansenettverk for lokalmat.

Det er fylkeskommunene som finansierer de fem kompetansenettverkene Les mer

Neste arrangementer

22.03.2023 - Kurs i Trygg mat
12.04.2023 - Nettkurs: Produksjon av spekepølser og hel spekemat
18.04.2023 - Lær alt du ønsker å vite om pølseproduksjon

Kontaktperson

Stine Alm Hersleth
Seniorrådgiver, Nofima
+47 64 97 03 20
+47 975 41 669
stine.alm.hersleth@nofima.no

  • Kompetansenettverket for lokalmat
    • Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Kurs
    • Kurs Kompetansenettverket i Øst-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Vest-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Sør-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Midt-Norge
    • Kurs Kompetansenettverket i Nord-Norge
  • Bladet Mathåndverk
  • Filmer
7ads6x98y