Grunnkurs i surdeig (digitalt)

26
Jan 2022

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Grunnkurs i surdeig (digitalt)

Kurset tar for seg grunnleggende teori om oppstart av sudeig/spontansurdeig, kunnskap som kan være avgjørende for å lykkes med surdeig. Det blir en innføring i hvordan en setter i gang og holder vedlike en surdeigstarter, som er selve kjernen i bakverk basert på surdeig.

Kurset anbefales spesielt for deg som ønsker å delta på surdeigskurset på Nofima Ås, 8. og 9. februar (info om disse kursene kommer senere). Det digitale kurset vil gi et godt kunnskapsgrunnlag for å kunne gå videre på det praktiske kurset.

Kurset holdes digitalt på Teams, og har en varighet på 2 timer. Lenke til kurset sendes ut til deltagerne.

Det blir mulighet for å stille spørsmål i forkant og underveis.

Klikk her for bindende påmelding. Dersom du har problemer med påmelding, kontakt Lily S. Rømcke, tlf: 64 97 02 47 eller lily.romcke@nofima.no.

Påmeldingsfrist 24.01.22.

Foto av baker som lager brød

Foto: Trine Sara Johannessen/Visit Norway

Målgruppe

Lokale produsenter som faller inn under Kompetansenettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

Foto av baker som lager brød

Foto: Trine Sara Johannessen/Visit Norway