Grunnkurs i surdeig (digitalt)
26
Jan 2022
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Grunnkurs i surdeig (digitalt)
Kurset tar for seg grunnleggende teori om oppstart av sudeig/spontansurdeig, kunnskap som kan være avgjørende for å lykkes med surdeig. Det blir en innføring i hvordan en setter i gang og holder vedlike en surdeigstarter, som er selve kjernen i bakverk basert på surdeig.
Kurset anbefales spesielt for deg som ønsker å delta på surdeigskurset på Nofima Ås, 8. og 9. februar (info om disse kursene kommer senere). Det digitale kurset vil gi et godt kunnskapsgrunnlag for å kunne gå videre på det praktiske kurset.
Kurset holdes digitalt på Teams, og har en varighet på 2 timer. Lenke til kurset sendes ut til deltagerne.
Det blir mulighet for å stille spørsmål i forkant og underveis.
Klikk her for bindende påmelding. Dersom du har problemer med påmelding, kontakt Lily S. Rømcke, tlf: 64 97 02 47 eller lily.romcke@nofima.no.
Påmeldingsfrist 24.01.22.

Foto: Trine Sara Johannessen/Visit Norway
Målgruppe
Lokale produsenter som faller inn under Kompetansenettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.
Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

Foto: Trine Sara Johannessen/Visit Norway