Nedskjæring og foredling av kjøtt (på MR-MAT)

14
Mar 2023

10:00
  Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge

[tb_google_map address="Stranda vidaregåande Skule, Hevsdalsvegen, Stranda, Norge" height="150px"]

DATO:  14 -15 mars

TID:  kl. 10.00 – 15.30

Mange ønsker å tjene mer penger på eget kjøtt, og i den forbindelse er kompetanse om nedskjæring og enkel foredling svært relevant. Kurset starter med demonstrasjon på nedskjæring, samt enkel råvareteori tirsdag kveld. Onsdag blir det praktisk foredling med vekt på produksjon av farseprodukter; kaker, burgere og den lokale varianten dampepølse. Vi kommer innom produksjonsteori for produksjon av spekede produkter. Onsdag rekker vi også en egen bolk om kalkulering og prissetting.

Kursholder: Knut Olav Slettebak er pølsemaker med lang og bred erfaring innen kjøttfaget. Han er lærer på Stranda videregående skole, og vil lose oss trygt gjennom kurset. Lars Erik Jørgenvåg på Matnavet tar ansvar for bolken om kalkyler og prissetting.

 

For mer informasjon og påmelding:   https://trondelag.pameldingssystem.no/fagdager-mr-mat-14-15-mars-2023#/program