Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra

09
Feb 2024

12:00

Tid/sted:

Kursdag 1 (Teams, egen lenke sendes): 09. februar kl. 12.00 – 17.00

Praksisdag: 10. februar. Øvelser på eget kjøkken – gjøre oppgaver. Kursholder vil være tilgjengelig.

Kursdag 2 (Teams, egen lenke sendes): 11. februar kl. 10.00 – 15.00

Et «må-kurs» for alle i bransjen og et kurs som gir god fagkunnskap. Foredling gjelder både innhøstede ville bær, hagebær og rabarbra.

Målet med kurset er å gi deltakerne en innføring i de viktigste tema man trenger for å kunne starte med bærforedling. Med denne kunnskapen vil en få økt motivasjon til å fortsette prosessen hjemme. Du blir ikke utlært på to dager, men vil lære litt om mye. Og få info om hvor du henter mer kunnskap.

Kursholder: Toril B. Kåven, Nordlysmat

Link til mer informasjon og påmelding: Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra (pameldingssystem.no)