Kurs i lokal foredling av mjølk, del 2

01
Feb 2021

17:00
  Sogn jord- og hagebruksskule, Aurland, Norge

Velkomen til kurs i lokal foredling av mjølk, del 2

01.-6. februar 2021 på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) i Aurland!

Lærarar er Pascale Baudonnel, Ragnhild Nordbø og Maria Ballhaus som alle har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervising.

Du bør ha teke innføringskurset i ysting eller ha tilsvarande erfaring for å vere med. Ta kontakt om du er usikker!

Pensum på kurset er bok «Ysting». Om du ikkje har boka frå før, kan du kjøpe ho i gardsbutikken på SJH når du kjem, eller i forkant via Fagbokforlagets nettbutikk her.

Pris: 6000 kr inkl. servering av middag.

Overnatting kjem i tillegg, og du må finne dette og bestille sjølv ved hjelp av t.d. www.booking.com eller www.airbnb.com.

Spørsmål? Ta kontakt på 57 63 71 00 eller paamelding.sjh@vlfk.no 

Påmelding til kurset gjer du her   Frist for påmelding: 11. januar 2021

Avmelding etter 22. januar belastast med 50 % av kursavgiften.

Foreløpig program.