Kurs i sylting og safting – Delta digitalt eller fysisk (3 dager)

23
Sep 2022

17:00
  Kjelkebakken gård, Kjosveien 211 9060 Lyngseidet.

DATO: 23. – 25. september

TID: Oppstart 23. september kl 17  – Avslutning 25. september kl 15

STED: Kjelkebakken gård, Kjosveien 211, 9060 Lyngseidet. Eller digitalt

 

Kurset gir grunnleggende innføring i konservering av frukt og bær, ulike sukker og væskemengder, pektin, lagring, koking og frysing. I løpet av kurset vil du lære råsafting/sursafting av blåbær, klassisk rips og solbærsaft, solbærsyltetøy, geleer, hermetisering i en ny drakt, sylte grønne tomater, chutney, kjærleiksmoreller mm. De som deltar digitalt vil få tilsendt handle- og utstyrsliste i forkant av kurset.

Kurslærer: Bodil Nordjore

 

For mer informasjon:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true