Kurs i Pølseproduksjon – fra råvare til ferdig produkt (2 dager)

23
Mar 2022

9:00
  Bøstranda gårdsslakteri/ Kleiva landbruksskole Øver-Bø 5, 8404 Sortland

DATO: 23.-24. mars

TID:  Oppstart kl. 9.00 23. mars, avslutning kl. 18.00 24. mars

STED: Bøstranda gårdsslakteri/Kleiva landbruksskole, Øver-Bø 5, 8404 Sortland

 

Pølser er noe de fleste aldri blir lei, pølser passer i alle anledninger og man har mulighet til å finne sin egen favoritt. Men for å kunne lage de beste pølsene trenger man kunnskap, noe dette kurset vil gi både i teori og praksis. Her blir det pølsekunnskap i lange baner.

Læren om kjøttråvaren, hjelpe og tilsetningsstoffer, resept beregning, røyking og metoder, utstyr, tarmer, regler for merking, produktevaluering mm.

 

 

Påmelding og mer informasjon:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs/_/attachment/inline/eb0b4197-f650-4076-a684-c2d6732909b5:b0b55a5c5f641af11a854a9690b030146ee6b8a4/Kurs%20i%20p%C3%B8lseproduksjon%2023-%2024%20mars.jpg