Surdeig – litt videre

05
Sep 2023

9:00

Tid: 05.-06. sep 2023, kl 09:00 – 16:00

Sted: Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris: Kr 2900,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell

Videregående kurs i surdeigsbaking. Kurset går over to dager, og er en kombinasjon av praksis og teori.

Kursinnhold

– Forskjellige teknikker

– Bruk av ulike teknikker for å gi variasjon i produktets smak og konsistens

  • Hva er surdeig?
  • Hvorfor bake med surdeig?
  • Hva skjer i en surdeig?
  • Hvordan beregne surdeigsmengde i en oppskrift
  • Praktisk bruk av surdeig i bakeriet
  • Steking og snitting

Kurset forutsetter erfaring med surdeig, og det er en fordel å ha deltatt på det digitale kurset 29. august.

Les mer og meld deg på her: Surdeig – litt videre | Nofima