Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon

17
Mar 2023

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi går gjennom oppbygning av resepter, ingredienser og metodikker ved en slik produksjon. Vi vil samtidig se på utstyr som kan brukes for å lage de beste pølser.

Tema er:

  • Kjøttråvaren
  • Hjelpe og tilsetningsstoffer
  • Reseptoppbygning
  • Produksjonsmetodikk
  • Tarmer og behandling
  • Røyking

DATO: 17. mar 2023

TID: 10:00 – 14:00

PRIS: kr 490,-

Påmeldingsfrist 13. mars kl 16.00

Etter kurset skal deltagerne være bevist på de prosesser som skjer i en farse under produksjon og varmebehandling samt råvarenes betydning for et best mulig resultat. De skal være i stand til å forstå oppbygningen av en resept og betydning av dens kjemi.

Målgruppe

Målgruppen for dette kurset er lokalmatprodusenter med opptil 10 ansatte som driver med kjøtt og kjøttprodukter eller de som ønsker å starte med en slik produksjon.

Kurset holdes i regi av kompetansenettverket for lokalmat Øst.

Foto: Joe Urrutia/Nofima