Inspirasjonskurs – Innlandsfisk på menyen (3 dager)

03
Mar 2023

17:00
  Senja matstudio, Finnsæter, Norge

[tb_google_map address="Senja matstudio, Finnsæter, Norge" height="150px"]

DATO:  3 – 5 mars

TID:  Oppstart kl 17 (3. mars), avslutning kl 15 (5. mars)

STED:  Senja Matstudio, Hamnveien 749, Finnsæter

 

Driver du serveringsbedrift, men mangler kokk? Eller har du personale som ønsker et kompetanseløft? Kanskje vårt Matverksted på Senja Matstudio kan være en inspirasjon for din reiselivsbedrift? Vi kjører matverksted med Kenneth Pettersen som kursholder.  Tema blir innlandsfisk og skrei. På lørdag kveld blir det fin middag med mat laget av dere selv under kyndig veiledning fra Kenneth. Kenneth er landslagskokk med bakgrunn fra kjente restauranter i London, i Oslo og erfaring fra kursvirksomhet på Kulinarisk Akademi (KA) i Oslo.

 

For mer info og påmelding:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true