Foredling av grønnsaker

06
Feb 2024

9:00

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til kurs om foredling av grønnsaker. Kurset gir grunnleggende kompetanse om prosessering av grønnsaker, og hvordan man kan oppnå stabile, trygge og gode produkter.

TID: 6.-7. februar 2024, kl. 09:00-16:00 (cirka) + en digital samling på Teams 5. mars.

STED: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

PRIS: Kr 2900,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell

INNHOLD:

I løpet av kursdagene vil det bli lagt vekt på riktig behandling fra råvare til ferdig produkt.

Kurset vil omfatte ulike foredlingsmetoder og produkter, bl.a. syltede og fermenterte grønnsaker, supper og grønnsaksjus. Utstyr, mattrygghet, emballering og lagring tilknyttet disse produktene vil dekkes. Kurset vil omfatte både teori og praktiske øvelser.

Siste kursdag vil foregå digitalt på Teams, 5. mars 2024.

For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger, råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

For mer informasjon og påmelding, følg lenken: Foredling av grønnsaker | Nofima

Foto: Unsplash.com