Grunnmodul lokal kjøttforedling

12
Jun 2023

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

[tb_google_map address="Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge" height="150px"]

Grunnmodul lokal kjøttforedling 2023

  • Samling 1 er 12. – 14. juni 2023 Nofima Ås
  • Samling 2 er 14. september 2023 Digital.
  • Samling 3 er 26. – 27. september 2023 Nofima Ås

Gjennom teori og praktiske øvelser, samt bedriftsbesøk skal deltagerne få kunnskap om hva som må til for å kunne produsere egne kjøttprodukter.

Kjøttpølser og spekepølser samt leverpostei og karbonader er noen av produktene deltagerne skal lære å produsere i løpet av denne grunnmodulen. Vi ser på oppsett av resepter, ingredienser og ulike metodikker for produksjon av kjøttprodukter. Gjennom denne grunnmodulen følger vi enkelte produkter fra råvare til ferdig emballert produkt, merking, hygiene, lokaler og utstyr samt salgskanal er også med.

Pris: Kr 6800- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Grunnmodul lokal kjøttforedling 2023 – Nofima

Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima