Videregående kurs i spekematproduksjon

02
Mar 2020

10:00
  Osloveien 1, 1430 Ås, Norge

[tb_google_map address="Osloveien 1, 1430 Ås, Norge" height="150px"]

Kurset vil bestå av to kurssamlinger med praktisk og teoretisk innhold samt erfaringsutveksling på samlingene.

Samling 1 er 2.-3. mars 2020

Samling 2 er 9.-10. september 2020

Kr 4500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

Kurset vil fokusere på produksjon og foredlingsprosesser av hele spekematprodukter samt spekepølser fra ulike dyreslag. Det vil være økt fokus på bruk av melkesyrebakterier for å oppnå spekepølser og hel spekemat med ulik smaksprofil.

Lokale spekematprodusenter skal oppnå en dypere forståelse for de råvarene og de prosessene de bruker samt opplæring i «nye» prosesser innen spekematproduksjon som igjen vil føre til et større mangfold av lokalprodusert spekematprodukter og nye produkter innen kategorien spekemat.

MÅLET MED NETTVERKET
Lokale spekematprodusenter skal oppnå en dypere forståelse av de råvarene og de prosessene de bruker samt opplæring i «nye» prosesser innen spekematproduksjon som igjen vil føre til et større mangfold av lokalprodusert spekematprodukter og nye produkter innen kategorien spekemat.

MÅLGRUPPE
For viderekommende lokalmatprodusenter og små virksomheter (<10 ansatte) som foredler norske kjøttråvarer.

PÅMELDING

For påmelding og mer informasjon om kurset se her:

https://nofima.no/aktivitet/videregaende-kurs-i-spekematproduksjon/