Kurs i nedskjæring og økt utbytte av slakteskrotten
17
Mar 2021
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nedskjæring av kjøtt og økt utbytte av slakteskrotten
Dato og sted: 17.-18. mars 2021 på Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås
Tid: 10.00-16.00 dag 1 og 09.00 – 16.00 dag 2
Det tas forbehold om gjennomføring av kurset ut fra smittesituasjonen vedrørende koronapandemien.
Målet med kurset er at deltagerne skal kunne lære å skjære ut flere møre muskler fra forparten av storfe samtidig som vi vil gjennomgå tradisjonell nedskjæring av ulike dyreslag. Øke forståelsen av kjøttkvalitet, mørning og emballering, samt ha kunnskap om best mulig ressursutnyttelse av råvaren i forhold til videre produksjon.
Målgruppen er lokalmatprodusenter og kjøttprodusenter, med mindre en 10 årsverk som driver med nedskjæring, eller er interessert i nedskjæring av storfe/vilt, lam eller gris.
For mer informasjon om kurset og påmelding se her. Påmeldingen er bindende.