Fagnettverk: Spekematprodukter fra råvare til ferdig produkt – 3 samlinger

16
Feb 2022

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.

Fagnettverket består av 3 kurssamlinger.

Samling 1, 16.-17. februar 2022 (kl. 10-16) vil ha søkelys på produksjon og foredlingsprosesser av spekematprodukter og finner sted i pølsemakeriet på Nofima, Ås. Produktene som her blir produsert blir gjenstand for flere temaer på nettverket og vil være ferdig til test på samling 2 i mai. Alle bedriftene vil få med seg spekemat hjem i bedriften for tørking/modning.

Samling 2, 3.-4. mai 2022 har søkelys på ferdig spekematprodukter og analyse av de produktene som ble produsert på første samling, samt en sammenligning på hvordan den enkelte bedrift har tørket/modnet produktene. På denne samlingen vil det bli tatt analyser av spekematen og sett på pakkemetoder og merkemuligheter av spekematen.

Samling 3, 31. oktober vil foregå på høsten hvor temaet i hovedsak vil være smak og sensorisk tester.

PRIS: 4900,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene. Maks 2 deltakere per bedrift.

https://nofima.no/arrangementer/fagnettverk-spekematprodukter-fra-ravare-til-ferdig-produkt/

Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima