Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

03
Oct 2022

9:00
  Stavanger Ysteri, Ryfylkegata, Stavanger, Norge

Kompetansenettverket for Lokalmat Sør og Øst inviterer til innføringskurs i ysting og foredling av rå melk. Kurset går over 4 dager, og gir deltakerne grunnleggende kunnskap om foredling av rå (upasteurisert) melk.

Kurset er for de som har interesse for videreforedling av melk og som tenker å etablere egen virksomhet. Dette kurset gir grunnlag for å gå videre på modulkurs i ysting, som er rettet mot de som skal etablere ysteri/melkeforedling.

Program og påmelding: Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk – Nofima

Påmeldingsfrist: 19. september

Det tas forbehold om endringer i programmet.

Målgruppe: Melkeprodusenter og andre som ønsker å starte kommersiell foredling av melk

Foto: Innføringskurs i ysting, Stavanger ysteri 2017 (Foto: Gro Kleiberg Haugvaldstad)