MATSMIÅ 2023 – Inspirasjon, møteplass og matfaglige kurs

14
Nov 2023

0:00

DATO: 14. – 15. november

TID: 14. nov kl. 9.30 – 17.30, 15. nov. kl. 8.30 – 15

STED: Utsikten Hotell, Kvinesdal / Kvinesdal VGS

 

VELKOMMEN TIL SPENNENDE OG LÆRERIKE FAGDAGER

 

Bli inspirert!

KVALITET OG IDENTITET, VIKTIG FOR GODE SMAKSOPPLEVELSER | TROND MOI

SAMARBEID – NØKKELEN TIL SUKSESS | GUNNAR SAGSTUEN, RØYLAND GÅRD

FRA GOD IDE PÅ «HUSMORTUR» TIL LANDSDEKKENDE SALG | SIRI RASMUSSEN LEA, YSTEPIKENE

HVORDAN SKAPE PRODUKTER SOM KUNDEN VELGER I BUTIKKEN | ANDERS HELLEGAARD, TEAL AS

DE GODE HJELPERNE | MATREGION AGDER | MATFYLKET ROGALAND | KOMPETANSENETTVERKET FOR LOKALMAT SØR

Lær noe nytt!

NÆRINGSRIK OG SUNN BAKST PÅ TAKKE | BODIL NORDJORE

VIDEREFOREDLING AV GRØNT | BRITT ELISABETH FOSSDAL, DESIGNKOKKEN LTD.

PØLSER, KAKER OG POSTEIER | TOM JOHANNESSEN, NOFIMA/KOMPETANSENETTVERKET FOR LOKALMAT ØST

TRYGG MAT | GRO H. KLEIBERG, NOFIMA/KOMPETANSENETTVERKET FOR LOKALMAT SØR

BÆREKRAFTIG OPPLEVELSESMAT – MATNASJONEN NORGE 2030 | FRODE SELVAAG, RYFYLKEKOKKEN AS

Mer informasjon og påmelding

https://nofima.no/arrangementer/matsmia-2023/