Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra, 3 dager NB! NY DATO

25
Jan 2022

10:00

DATO: 25. – 27.01. 2022

25. januar  kl. 10 -15, digitalt

26. januar «Praksisdag» – Øvelser på eget kjøkken, gjøre oppgaver

27. januar  kl. 10-15, digitalt

STED: Digitalt på Teams + eget kjøkken

 

Målet med kurset er å gi deltakerne en innføring i de viktigste tema man trenger for å kunne starte med bærforedling. Med denne kunnskapen vil en få økt motivasjon til å fortsette prosessen hjemme. Du blir ikke utlært på to dager, men vil lære litt om mye og får info om hvor du henter mer kunnskap.

 

Følgende tema inngår på kurset:

  • basiskunnskap i hygiene og kvalitetssikring
  • basiskunnskap innen produksjonsprosess og produksjonsutstyr
  • basiskunnskap i produktutvikling, design og markedsføring. Vite litt om veien videre fra plukking av råstoff til produktet er ute hos kunden.

 

For mer informasjon om kurset og foreløpig program se:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs/_/attachment/inline/eb0b4197-f650-4076-a684-c2d6732909b5:342b57a07d4c8d3a54d54b8dc5e5ffaa863408bc/Annonse%20Digi.KursForedlingB%C3%A6r%202022.pdf