NETTKURS: Pakking og merking av egne lokalmatprodukter

07
Feb 2024

10:00

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til nettkurs om pakking og merking av egne lokalmatprodukter, 7. februar 2023 kl. 10.00-14.00 på Teams.

Det finnes programmer for næringsberegning lett tilgjengelig på nettet, men disse inneholder ofte ikke de spesifikke råvarene som inngår i enkelte produkt. Særlig kjøttprodusenter vil ha utfordring med å finne næringsberegninger tilpasset ulike kjøttråvarer, som f.eks. inngår i en pølse.

Kursholder Tom Chr. Johannessen, pølsemakermester og næringsmiddeltekniker hos Nofima har erfaring med næringsberegning av ulike typer lokalmatprodukter.

Pakkeløsninger hva er best tilgjengelig og tilpasset mindre produsenter, vi ser på emballasjen, ulike maskiner og pakkeløsninger for mindre produsenter.

Mer informasjon og påmelding: https://nofima.no/…/nettkurs-laer-om-pakking-og…/

Bilde: Mattilsynet.no