Brødbakst – Grunnleggende prinsipper

01
Jan 2025

8:30

Tid: 07.-08. mai 2024, kl. 08:30-16:00

Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Kursinnhold

Ta del i vårt spennende bakekurs, der vi ser på viktige prinsipper for å lage gode brød. Vi utforsker bakeprosessen og hvilke effekter den har for å skape gode produkter. Dagene vil bestå av praktisk baking med noe innslag av teori.

Mål

Gi lokalmatprodusenter økt kunnskap rundt bakefaget og viktige prinsipper for å lage gode brød.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

Påmelding og praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 29.04.2024.

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kontaktpersoner for innhold: Fredrik Andresen og Ann Katrin Holtekjølen. Kontaktperson for påmelding Gabriela Babic

For mer informasjon og påmelding, følg lenken: Brødbakst – Grunnleggende prinsipper | Nofima

Foto:Duncan Kidd/Unsplash