Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

07
Sep 2022

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

[tb_google_map address="Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge" height="150px"]

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.

Bli med på kurs og lær mer om hvordan lage gode pølser og pålegg.

TIDSPUNKT: 07. sep 2022 og 08. sep 2022

TID: 10:00 – 16:00

STED: Nofima AS, Osloveien 1, Ås

PRIS: 2900 kr

Kursinnhold:

  • Læren om kjøttråvaren til ulike påleggsprodukter
  • Tillaging og beregning av saltlake til pålegg
  • Hjelpe- og tilsetningsstoffer, hva bør man bruke og hvorfor
  • Hvordan virker de ulike ingrediensene i et farseprodukt og pålegg
  • Reseptberegning

Målgruppe

Lokalmatprodusenter og kjøttprodusenter, med mindre en 10 årsverk som foredler norske kjøttråvarer

Les mer, og meld deg på her: Kurs i pølse- og påleggsproduksjon – Nofima

Foto: Joe Urrutia/Nofima