Kurs i mattrygghet og HACCP

20
Nov 2023

9:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg.

Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Mål for kurset: 

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet.

Kurset består av teori og noen enkle øvelser. Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

TID: 20. nov 2023, 09:00 – 16:00

STED: Nofima Ås

PRIS: 1800,- inkl. lunsj og kursmateriell

PÅMELDING: Kurs i mattrygghet og HACCP – Nofima