Videregående kurs i spekemat

07
Sep 2021

10:00
  Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

[tb_google_map address="Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge" height="150px"]

Videregående kurs i spekemat – To samlinger totalt

Dato og sted: 7.-8. september 2021 (samling 1) og 27.-28. september 2021 (samling 2) på Nofima Ås, Osloveien 1, 1430 ÅS

Tid: 10.00-16.00 (dag 1 ) og 09.00-16.00 (dag 2)

Kurset vil bestå av to kurssamlinger med praktisk og teoretisk innhold samt erfaringsutveksling på samlingene. Kurset vil fokusere på produksjon og foredlingsprosesser av hele spekematprodukter samt spekepølser fra ulike dyreslag.

Det tas forbehold om avvikling av fysiske kurs utfra smittesituasjon.

Påmeldingsfrist er 29. august, og påmeldingen er bindende.

For mer informasjon om kurset og påmelding se her.

MÅLET MED NETTVERKET
Lokale spekematprodusenter skal oppnå en dypere forståelse av de råvarene og de prosessene de bruker samt opplæring i «nye» prosesser innen spekematproduksjon som igjen vil føre til et større mangfold av lokalprodusert spekematprodukter og nye produkter innen kategorien spekemat.

MÅLGRUPPE
For viderekommende lokalmatprodusenter og små virksomheter (<10 ansatte) som foredler norske kjøttråvarer.

https://nofima.no/aktivitet/videregaende-kurs-i-spekematproduksjon-samling-1/