Nettkurs i bruk av pektin i frukt- og bærprodukter
27
May 2021
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Nettkurs |
Bruk av pektin i frukt- og bærprodukter
Dato: 27. mai 2021 på Teams (de vil få tilsendt en link til kurset)
Tid: 10.00 – 12.00.
For påmelding og nærmere informasjon, se her. Bindende påmelding innen 23. mai 2021.
Frukt og bær er gode kilder for mange stoffer som virker positivt på helsen vår, og det er viktig at de produktene vi lager er både velsmakende og produsert på beste mulige måte.
Kurset vil ta for seg bruk av pektin i produkter basert på frukt og bær. Det blir en gjennomgang av hva pektin er, hvordan det brukes, og mulige tiltak når produktet ikke får ønsket konsistens.
MÅLET MED KURSET Noen av temaene som vil belyses: – hva pektin er – regelverk – hvordan løse opp pektin – dosering av pektin – mulige tiltak for å oppnå ønsket konsistens MÅLGRUPPE |
Lokalmatprodusenter (<10 årsverk) innen prosessering av norske frukt- og bærprodukter. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.