Sous vide i egen servering – hvordan få bedre lønnsomhet og holdbarhet?

24
May 2022

9:00
  Mære landbruksskole, Naustgrendvegen, Sparbu, Norge

[tb_google_map address="Mære landbruksskole, Naustgrendvegen, Sparbu, Norge" height="150px"]

TID: 9.00 – 16.00

Sous vide-fenomenet brer om seg og har i økende grad blitt en populær metode på restauranter og storkjøkken. Vi tror gårdskafeer, mindre serveringssteder eller lokalmatprodusenter også kan nyttiggjøre denne teknikken i langt større grad. Når man er trygg på metoden kan man tilby måltidsløsninger og tilbehør som er enkle å lykkes med.

Kursets innhold:

Hvordan fungerer sous vide?
Teoretisk bakgrunn for sous vide
Mikrobiologi, kvalitet og holdbarhet
Utstyr og rutiner
Temperaturstyring /kjernetemperaturer for ulike produkt
Praktisk arbeid med kjøtt, fisk, grønt, supper og sauser
Svinn og kostnader
Praktiske råd.

 

Påmelding: http://www.matnavet.no

Spørsmål: bjotro@trondelagfylke.no | M: 975 94 332